O nama

Tvrtka Altocomm d.o.o. osnovana je 1990 god. s ciljem razvijanja proizvodnje reklamnih artikala u 100% privatnim vlasništvom.

Misija
Početkom devedesetih posjedovali smo strojeve za izradu kožne galanterije. Budući da nismo željeli proizvoditi klasične proizvode, a tada još u Hrvatskoj nije postojala proizvodnja reklamnih artikala, počeli smo raditi prema idejama kupaca/tvrtki proizvode za promociju i promidžbu njihovih brandova, proizvoda i usluga. Prilagođavajući se potrebama sve većeg tržišta prepoznatljivi smo po izradi prema idejama kupaca.

Razvoj
Kroz godine uspješnog pozicioniranja na tržištu i veliko radno iskustvo polako smo usvajali tehnologiju izrade reklamnih artikala koristeći i druge materijale osim kože kao što su metali, guma, tekstil, eko papir, drvo, kamen te najnoviji materijali silikon, poliester, pvc.

Sukladno tome razvijali smo i tehnološki park za potrebe raznih kupaca iz segmenata prehrambrene industrije, bankarske i osiguravajuće branše te nekih državnih institucija, te smo usvojili sve nove tehnologije i najnovije materijale za izradu reklamnih artikala.
U pojedinim segmentima proizvodnje koristimo i partnere iz inozemstva bilo da se radi o uvozu novih materijala ili usluga.

Izvoz
Proizvode povremeno izvozimo u preko 10-ak susjednih i EU zemalja, a isto tako ističemo da je dio proizvodnog programa 100% hrvatskog podrijetla.
Koristimo najnovije tehnologije

u tisku i izradi


Međunarodni Tenderi i domaća Javna Nadmetanja

Kako imamo veliko iskustvo u proizvodnji i prodaji proizvoda od svih vrsta materijala javljamo se i na domaća i međunarodna javna nadmetanja – tenderi, gdje postižemo odlične rezultate ( MUP, Hrvatska Vatrogasna Zajednica, Ministarstvo pravosuđa RH, Carinska uprava RH).

Intelektualna vlasništva u RH

Koristeći vlastite ideje, kroz proizvodnju, PONOSNI SMO nosioci više vlasništa industrijsKog dizaNja u DZZIV-u.Certifikati

U postupku smo dobivanja certifikata ISO 9001, iako naši proizvodi nemaju komercijalnu vrijednost i ne prodaju se, već služe za promociju i promidžbu, ponekad nam treba i taj certifikat te smo stoga i krenuli u postupak dobivanja istog.